GÜNDEM Haber Girişi : 27 Ocak 2015 10:08

ERDEMLİ'DE BELEDİYEDEN YOL ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR

ERDEMLİ'DE BELEDİYEDEN YOL ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR
ERDEMLİ'DE BELEDİYEDEN YOL ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR

ERDEMLİ'DE BELEDİYEDEN YOL ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR

 

Erdemli Belediyesi yol açma, genişletme ve asfaltlama çalışmalarını sürdürüyor. İlçe merkezi ve mahallelerde kapsamlı bir şekilde yol çalışmalarınadevam eden belediye ekipleribir taraftan mevcut yolları genişletme çalışmalarını sürdürürken, diğer taraftan da yeni yollar açıyor. Yol çalışmalarınınÜçtepe Mahallesi ve KocahasanlıGerce mevkiinde sürdüğünü kaydeden Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, "yol çalışmalarında çok büyük gayret sarf ediyoruz. Çünkü yolu olmayan yere hiçbir hizmet sağlıklı bir şekilde ulaştırılamaz. Yoğun bir şekilde çalışarak, Erdemli'yi hak ettiği konuma yükselteceğiz"dedi.

 

Erdemli Belediyesi Üçtepe Mahallesi ve KocahasanlıGercemevkisinde yol açma, genişletme ve asfalta hazırlama çalışmalarını sürdürüyor. Eksiklikleri tespit edilen yerlere sırasıyla müdahale edildiğini söyleyen Başkan Tollu, yol çalışmalarına verdikleri önemin bazı kesimlerce hafife alındığını söyleyerek, "ama bilinmelidir ki yol olmayan yere hiçbir hizmeti sağlıklı şekilde götüremezsiniz" dedi. Hizmette önceliklerinin her zaman yol olacağını vurgulayan Tollu, çalışmaları yakından takip ettiğini söyledi. İnsan olan her yere yol hizmetini götüreceklerinin altını çizen Tollu, "bunu hizmeti yaparken ibadet bilinciyle hareket ediyoruz. Bu anlayıştan asla vazgeçmeyeceğiz. Çünkü gayesi Allah rızası olmayan işlerin sonu yoktur, bereketten uzaktır" dedi.

Yol açma, genişletme ve asfaltlama çalışmalarının bütün hızıyla sürdüğünü bildiren Belediye Fen İşleri yetkilileri, acil durumlara öncelik vererek ihtiyacı olan her yerde çalışmaların yapılacağını ve Erdemli'yi hizmete doyuracaklarını söylediler. Erdemli'nin çok geniş bir yüzölçümüne sahip olduğunu belirten yetkililer, vatandaşların tarla, sera ve evlerinin önüne kadar rahat edebilmeleri için bu tür çalışmaları yaptıklarını, gelen taleplere göre, durumu acil olan yerlere göre ve dolayısı ile oluşan programa göre her yere bu hizmetlerin gideceğini vurguladılar.

 

 

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.