GÜNDEM Haber Girişi : 21 Ocak 2015 15:15

ERDEMLİ BELEDİYESİNDEN YAMA ARACI

ERDEMLİ BELEDİYESİNDEN YAMA ARACI
Erdemli Belediye Başkanlığından yapılan açıklamaya göre Belediyeye ait bir adet kamyon,"Asfalt Yama Robotuna" dönüştürüldü. Belediye olarak yeniliklere ve tasarrufa çok büyük önem verdiklerini dile getiren Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, yaptırdı

Erdemli Belediye Başkanlığından yapılan açıklamaya göre Belediyeye ait bir adet kamyon,"Asfalt Yama Robotuna" dönüştürüldü. Belediye olarak yeniliklere ve tasarrufa çok büyük önem verdiklerini dile getiren Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, yaptırdıkları bu araçla 3 aracın yapacağı işi bir aracın yapacağını söyledi.

Erdemli Belediyesi garajında bulunan belediyeye ait bir adet damperli kamyon yaptırılan tadilatla Asfalt Yama Robotuna dönüştürdü. Belediyeden yapılan açıklamada, tadilatı yapılan aracın, 3 aracın işini yapabildiği ve daha önce 7 işçiyle yapılan bir çalışmada 3 işçi kullanılacağı bildirildi. Teknolojik yeniliklere ve bu yeniliklerle elde edilecek tasarrufa büyük önem verdiklerini söyleyen Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, "biz, en az maliyetle en çok hizmeti nasıl yaparız. Devletin kaynaklarını nasıl verimli kullanabiliriz, tüyü bitmemiş yetimin hakkını heba etmeden mükemmelliği nasıl yakalarız diye çırpınıyoruz. İşte bu gayeyle garajımızda bulunan bir aracı üzerinde tadilat yaptırarak, üç aracın yapabileceği işi yapacak duruma getirdik. Böylece belediye hizmetleri daha etkili ve daha kaliteli olarak sunulacak" dedi.

Erdemli'nin birçok ihtiyacı olduğunu kaydeden Belediye Başkanı Tollu, insanların kendilerinden beklentilerinin çok fazla olduğunu, belediye olarak her türlü alanda hizmet vermeye devam ederek kendilerine inanan insanları mahcup etmeyeceklerini, bundan sonra da bu hizmetlerin artarak devam edeceğinin altını çizdi.

Asfalt Yama Robotunun Erdemli merkez ve diğer Mahallelerimizde çalışmaya başladığı bilgisini veren yetkililer, bu araçla hem yakıt, hem asfalt malzemesi, hem de insan gücü olarak tasarruf sağlandığını,araç üzerinde bulunan ısıtma sistemiyle, hava aşırı yağmurlu olmadığı müddetçe sıcak yama yapılabildiğini söylediler.

Etiketler : veli
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.