GÜNDEM Haber Girişi : 07 Mayıs 2015 09:52

ÇOCUKLAR OYUN ALETLERİNE KAVUŞTU

ÇOCUKLAR OYUN ALETLERİNE KAVUŞTU
Erdemli Belediyesi, ilçe merkezi ve mahallelerde,bahçesinde oyun grubu olmayan okul bırakmama yolunda çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor. Belediye ekiplerinin çalışmalarını kararlı bir şekilde sürdürdüğünü vurgulayan Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem To

 

Erdemli Belediyesi, ilçe merkezi ve mahallelerde,bahçesinde oyun grubu olmayan okul bırakmama yolunda çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor. Belediye ekiplerinin çalışmalarını kararlı bir şekilde sürdürdüğünü vurgulayan Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, Erdemli'deokul bahçelerinin ve parkların oyun grupları ve spor aletleriyle buluşmaya devam edeceğini söyledi. Tollu, Erdemli'de eğitime en çok desteğin kendilerini tarafından verildiğini söyledi.

 

Erdemli Belediyesi Karakeşli Mahallesinde okul bahçesine oyun grubu kurdu. Erdemli sınırları içerisinde bulunan bütün okulların bahçesine oyun grubu oluşturmak için çalışmaların tüm hızıyla sürdüğünü dile getiren Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, çalışmaların hız kesmeden devam ettiğini ve Erdemli'de oyun grupsuz okul, spor aletsiz park bırakmayacaklarını söyledi. Belediye olarak kapsamlı bir şekilde hizmetleri yürütmeye devam ettiklerini belirten Başkan Tollu, "oyun grubu ve spor aletleri kurma çalışmalarımız neticesinde okul bahçelerimiz ve parklarımız Erdemli'nin gülen yüzü olmaya devam edecektir. Ekiplerimiz Karakeşli ilköğretim okulunun bahçesine oyun grubu yerleştirdiler. Artık Karekeşlili çocuklarında oyun oynayabilecekleri biralanları mevcut. Oyun oynamak her çocuğun en doğal hakkıdır. Erdemli Belediyesi olarak çocuklara bu imkânı sağlamak bizim görevimiz, bunun için ne gerekiyorsa yapacağız" dedi.

Erdemli'nin geleceği olan çocukların ve gençlerin sağlıklı bir şekilde yetişmesi için bu tür hizmetlerin önemine vurgu yapan Tollu, "çocuklarımız ve gençlerimizin kötü alışkanlıklardan korunması ve sağlıklı bir yaşam sürebilmeleri için biz elimizden geleni fazlasıyla yapmaya çalışıyoruz, bu konuda her türlü fedakârlığa hazırız. Belediyemiz Erdemli tarihinde eğitime en çok desteği veren belediye olarak kabul görmektedir. Sadece oyun grubu değil, okullarımızın ve öğrencilerimizin her türlü ihtiyacını karşılamaya devam edeceğiz" diyerek sözlerini noktaladı.

Etiketler : veli
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.