GÜNDEM Haber Girişi : 08 Ocak 2016 10:02

BELEDİYE ERDEMLİ'NİN TANITIMI İÇİN ÇALIŞIYOR

BELEDİYE ERDEMLİ'NİN TANITIMI İÇİN ÇALIŞIYOR
BELEDİYE ERDEMLİ'NİN TANITIMI İÇİN ÇALIŞIYOR

Erdemli Belediyesi, ilçeyi ulusal ve uluslararası alanda tanıtmak için yenilikler üretmeye devam ediyor. Yapılan açıklamalarda Erdemli Belediyesi sponsorluğunda bir Erdemli şarkısı bestelendi. Sanatçı Gürhan Ötün tarafından yapılan şarkıya ayrıca Erdemli'de de bir klip çekildi.  Konuyla ilgili konuşan Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, "ilçemizin turizm başta olmak üzere her açıdan gelişebilmesi için ulusal ve uluslararası alanda tanınması ve iyi bir yer edinmesi gerekiyor. Bunun için her türlü projeyi değerlendiriyoruz" dedi.

Erdemli Belediyesi, Erdemli'nin tanıtılması için "Erdemli" isimli bir şarkıyı tüm vatandaşlara ve müzik dünyasına armağan etti. Sanatçı Gürhan Ötün tarafından bestelenen şarkıya ayrıca Erdemli'de bir klip çekildi. Konuyla ilgili çalışmalarını tamamlayan sanatçı Gürhan Ötün, Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu'yu makamında ziyaret etti.

TOLLU: ERDEMLİ'Yİ KÜLTÜR VE SANAT ŞEHRİNE DÖNÜŞTÜRECEĞİZ

Erdemli'nin tanıtılması için her projeye destek olduklarını ve bundan sonra da olmaya devam edeceklerini beyan eden Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, sanatçı Gürhan Ötün ile biraya geldi. Belediye Erdemli Belediyesi olarak bu dönem kültür ve sanat çalışmalarına daha fazla yer verdiklerine dikkat çeken Başkan Tollu, "bir yandan şehrimizin fiziki problemlerini çözerken, diğer yandan da kültür sanat alanında projeler geliştiriyor ve uyguluyoruz" dedi. Şehir tiyatrosu, Fotoğraf kursu ve sergisi düzenlenmesi gibi çalışmaların ardından köylerde ve sahil bandında gerçekleştirilen sinema günlerinin bunun en açık göstergesi olduğunu söyleyen Başkan Tollu, sözlerini şöyle sürdürdü: "Gürhan Ötün alanında çok iyi çalışmaları olan bir sanatçıdır. Bu itibarla kendisinden Erdemli'nin öne çıkan özelliklerinin zikredildiği bir türkü bestelemesini istedik. Çalışmaları için kendisine çok teşekkür ediyoruz."

Erdemli'yi kültür ve sanat şehrine dönüştürmek için ellerinden geleni yaptıklarını söyleyen Tollu, Kültür merkezinin açılmasıyla birlikte artık önlerinde bir engel kalmadığını söyleyerek sözlerini bitirdi.

ÖTÜN: ERDEMLİ'DE SON DÖNEMDE BÜYÜK İLERLEMELER VAR

Ziyarette konuşan sanatçı Gürhan Ötün de, sadece kendisine değil, sanat alanında yapılan tüm çalışmalara destek verdiği için Başkan Tollu'ya teşekkür etti. Ötün ayrıca, Erdemli'nin tanıtılması noktasında bu tür desteklerin son derece önemli olduğunun altını çizerken, Başkan Tollu'nun döneminde bu tür etkinliklerin çok büyük ilerlemeler kaydettiğini vurgulayarak sözlerini sonlandırdı.


Etiketler : veli
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.