BAŞKAN TOLLU'DAN VALİ ÖZDEMİR ÇAKACAK'A ZİYARET"> BAŞKAN TOLLU'DAN VALİ ÖZDEMİR ÇAKACAK'A ZİYARET"> BAŞKAN TOLLU'DAN VALİ ÖZDEMİR ÇAKACAK'A ZİYARET">
GÜNDEM Haber Girişi : 07 Ocak 2015 15:27

BAŞKAN TOLLU'DAN VALİ ÖZDEMİR ÇAKACAK'A ZİYARET

<font color=BAŞKAN TOLLU'DAN VALİ ÖZDEMİR ÇAKACAK'A ZİYARET" />
Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu ve Belediye Meclis Üyeleri Mersin Valisi Özdemir Çakacak'ı makamında ziyaret ettiler. Erdemli ile ilgili bilgilerin ve taleplerin iletildiği ziyarette Başkan Tollu ve Meclis üyeleri, Vali Çakacak'a bir Yörük

Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu ve Belediye Meclis Üyeleri Mersin Valisi Özdemir Çakacak'ı makamında ziyaret ettiler. Erdemli ile ilgili bilgilerin ve taleplerin iletildiği ziyarette Başkan Tollu ve Meclis üyeleri, Vali Çakacak'a bir Yörük tablosu armağan ettiler.

Erdemli Belediye heyetinin gerçekleştirdiği nezaket ziyaretinde Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, Mersin Valisi Özdemir Çakacak'a Erdemli hakkında bilgiler verdi. Erdemli'nin çok önemli bir tarım ve turizm potansiyeline sahip olduğunu belirten Tollu, bu potansiyelleri harekete geçirmek istediklerini dile getirdi. Ayrıca Erdemli'de Organize Tarım Sanayisi kurulması ile ilgili bilgiler de veren Tollu, bu konuda Vali Çakacak'tan destek beklediklerini ifade etti. Erdemli Belediyesi olarak ilçede önemli hizmetler gerçekleştirdiklerini kaydeden Tollu, belediye hizmetleri ile de ilgili Vali Çakacak'a bilgiler aktardı.

Mersin Valisi Özdemir Çakacak da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirirken, Erdemli ile ilgili talepleri dikkate alacaklarını belirtti. Yasal çerçevede gerekli desteklerin verileceğini ifade etti.

Erdemli Belediye Meclis Üyeleri Mehmet Topkara, Şaban Dölek, Harun Sarı ve Duran Kara'nın da katıldığı ziyarette Erdemli heyeti Vali Çakacak'aErdemli'de Yörükler konulu bir tablo armağan etti. 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.