SAĞLIK Haber Girişi : 15 Ekim 2022 07:00

Bakan Koca: "Bartın´dan uçak ambulanslarla İstanbul Başakşehir Çam ve Sakura Şehir Hastanesine getirilen 6 madencinin tedavisine başlandı"

Bakan Koca:
Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Bartın`da maden ocağında meydana gelen patlamada yaralanan ve ambulans uçakla İstanbul´a getirilen 6 madencini
Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Bartın`da maden ocağında meydana gelen patlamada yaralanan ve ambulans uçakla İstanbul´a getirilen 6 madencinin tedavisine başlandığını açıkladı.
Koca, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Bartın´dan uçak ambulanslarla İstanbul Başakşehir Çam ve Sakura Şehir Hastanesine getirilen 1 yaralının Hiperbarik Oksijen Tedavisi Merkezinde, 5 yaralının ise Yanık Merkezinde durumları değerlendirilip, tedavilerine başlandı. Uzmanımız bilgi veriyor" ifadelerine yer verdi.
Bakan Koca´ nın paylaştığı videoda hastaların sağlık durumlarına ilişkin bilgi veren Başakşehir Çam ve Sakura Şehir Hastanesi Yanık Tedavi Merkezi Sorumlu Hekimi Prof. Dr. Mustafa Turan, 6 hastanın ambulans uçakla getirildiğini ve ilk tedavilerinin acil serviste yapıldığını aktardı.