GÜNDEM Haber Girişi : 23 Eylül 2015 09:39

AK PARTİ MERSİN MİLLETVEKİLİ ADAYI ALPASLAN KURBAN BAYRAMI MESAJI

AK PARTİ MERSİN MİLLETVEKİLİ ADAYI ALPASLAN   KURBAN BAYRAMI MESAJI
AK PARTİ MERSİN MİLLETVEKİLİ ADAYI ALPASLAN KURBAN BAYRAMI MESAJI

Bayramlar, dostluk, barış, birlik ve beraberlik içinde kutladığımız müstesna günlerdir. Böyle bir bayrama daha ulaşmanın mutluluğunu hep birlikte yaşamaktayız. Toplum olarak paylaştığımız ortak değerlerin tadını daha yoğun olarak hissederiz bayram günlerinde; milletçe daha güçlü hissederiz kendimizi, birlikte kutladığımız bugünlerde.

            Bu mübarek bayramda, yüce dinimizin tavsiye ettiği gibi, herkesin birbirleriyle kucaklaşmasını ve tüm toplumumuza dayanışma ve yardımlaşma havasının hakim olmasını temenni ediyorum. Bütün vatandaşlarımızı bu güzel günlerinde sevgiyle, muhabbetle kucaklaşmaya davet ediyorum.

Bu vesile ile vatanımız için canlarını feda eden aziz şehitlerimizi ve kahraman gazilerimizi minnet ve şükran duygularıyla anarken;         Ülkemizin birlik ve beraberlik içinde daha müreffeh olmasını, bütün kamu görevlilerimizin ve vatandaşlarımızın da barış, huzur, sağlık ve mutluluk içerisinde daha güzel yarınlara ve daha nice bayramlara sevdiklerinizle beraber ulaşmanızı diliyorum.

            Bu duygu ve düşüncelerle; Mersin'li hemşerilerimin, Kamu ve özel kuruluşlarda görev yapan her kademedeki personelimin ve aile bireylerinin, Sivil Toplum kuruluşlarının, Vatanımızın bütünlüğünü ve bağımsızlığını korumak uğruna canlarını ve kanlarını seve seve feda eden aziz şehitlerimizin ailelerinin ve kahraman gazilerimizin bayramlarını yürekten kutluyor, bayramın; İslam alemine, Ülkemize ve tüm insanlığa hayırlar getirmesini Cenab-ı Allahtan niyaz ederim.

Etiketler : Veli
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.